Καλάθι  

Κανένα προϊόν

Αποστολή 0,00 €

Σύνολο 0,00 €

Ολοκλήρωση αγορών Καλάθι

Κατηγορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Βήμα 1ο Επιλέγοντας το προϊόν
Προσθέσετε στο “Ηλεκτρονικό σας καλάθι αγορών¨"
Επιλογή απο καλάθι αγορών για ολοκλήρωση παραγγελίας
Βήμα 2ο Επανέλεγχος παραγγελίας (ΣΥΝΟΨΗ)
Βήμα 3ο Login με τα στοιχεία σας η δημιουργία νέου λογαριασμού
Βήμα 4ο Επιλογή η (δημιουργία) διευθύνσεων . Αποστολής
. Απόδειξης
Βήμα 5ο Επιλογή τρόπων αποστολής
Βήμα 6ο Επιλογή τρόπων πληρωμής
Βήμα 7ο Ολοκλήρωση παραγγελίας
Βήμα 8ο Στο e-mail σας αποστέλεται το παραστατικό της παραγγελίας

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική στον χώρο σας

Η ZAGOTSIS ELECTRONICS I.K.E. συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική -Speedex προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ημέρα από την παραγγελία σας εως τρείς εργάσιμες, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 3 κιλών είναι 5.05€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών


Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.

Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.


Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Κομνηνών 46 Σίνδος-Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 6.00€

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας

 

(Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.)

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

 

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς μας www.zagotsis.gr. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2310-569556) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή στείλτε μας μέσω fax (στο 2310-569557) ή μέσω email (στο sales@zagotsis.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.


Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: IBAN GR33 026 0350 0000 41 0200 6204 75

Κατάθεση απο αλλη Τράπεζα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου όλα τα Τραπεζικά  έξοδα τον καταθέτη

 

 

 

 

 

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

 

Τα στοιχεία της Τραπέζης για την πιστωτική σας κάρτα και για την διευκόλυνση της συναλλαγής σας, λόγω της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης ζητούμε συγνώμη θα ολοκληρωθούν εκ νέου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 {Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας, ή κάρτα Euroline, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα. Η εταιρία μας ZAGOTSIS ELECTRONICS IKE συνεργάζεται με την τράπεζα                                     για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας.}

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημμένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

 

Πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στηνΚομνηνών 46  Σίνδος- Θεσσαλονίκη, τότε μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Αυτό φυσικά είναι δυνατόν, μόνο εφόσον έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα "Σίνδος-Θεσσαλονίκη"


top