Καλάθι  

Κανένα προϊόν

Αποστολή 0,00 €

Σύνολο 0,00 €

Ολοκλήρωση αγορών Καλάθι

Κατηγορίες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολή με Γενική Ταχυδρομική στον χώρο σας

Η ZAGOTSIS ELECTRONICS I.K.E. συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική  προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την ημέρα από την παραγγελία σας εως τρείς εργάσιμες, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής για δέματα βάρους μέχρι 3 κιλών είναι 6.00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Για δέματα μεγαλύτερου βάρους ή αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας.


Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.

Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.


Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης απλά να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Κομνηνών 46 Σίνδος-Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση αυτή, μετά την λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Πληρωμή με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην εταιρεία μεταφοράς, κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 6.00€

Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Μπορείτε επίσης να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελία σας,ατον  παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό μας.  Μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 2310-569556/57) για να μας γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση των χρημάτων, ή μέσω email (στο sales@zagotsis.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.


Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού: IBAN GR33 026 0350 0000 41 0200 6204 75

Κατάθεση απο αλλη Τράπεζα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου όλα τα Τραπεζικά  έξοδα τον καταθέτη

    

Πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στηνΚομνηνών 46 Σίνδος- Θεσσαλονίκη, τότε μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Αυτό φυσικά είναι δυνατόν, μόνο εφόσον έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής "Παραλαβή από το κατάστημα "Σίνδος-Θεσσαλονίκη"


top